Grieks genieten op Lesbos

GRIEKS GENIETEN OP LESBOS

Als kind geboren en opgegroeid op het mooie eiland Texel genoot ik al van de bossen, de zee, het platteland. Mijn ouders hadden geen boerderij, toch droomde ik ervan om later als ik groot ben…. boer te worden. Er leek mij niets mooier dan dat. En nu na 25 jaar van heerlijk leven op de boerderij en in een prachtige omgeving, is het tijd voor iets anders. Vandaar dat ik erg blij ben dat Sigrid van Pandora Travel mij heeft gevraagd om reizen te gaan begeleiden op Lesbos, een prachtig eiland, met gastvrije eilandbewoners, een schitterende natuur en een heerlijk klimaat …

Ook in 2016 wil ik samen met Sigrid mooie vakanties gaan aanbieden. De eerste gevarieerde vakantieweek eind mei voor mensen met een verstandelijke beperking is inmiddels volgeboekt. Voor de tweede actieve vakantiereis begin juni zijn nog enkele plaatsen vrij! Interesse, meld je aan via dit contactformulier

 

actieve junivakantie lesbos

 

 Vanzelfsprekend organiseren wij ook graag voor groepen vrienden, familie of bekenden een ‘reis op maat’!

Heeft u interesse op een ‘eigen vakantie op maat’, bij minimaal 8 deelnemers organiseer ik die voor u!

Ook bij voorinteresse  in een vakantieweek kunt u dit kenbaar maken. Reageer via het contactformulier:  Contact

Graag ontmoet ik u en ben ik uw gids op het gastvrije en mooie Lesbos.

9 apr 14 075 Willem Molivos 72dpi

 

Enkele foto’s en een sfeerimpressie  van de mei-reis vind u op mijn Facebook pagina

 

9 apr 14 034 Willem, bloemen, 72dpi

Van mijn verblijf op Lesbos in het voorjaar van 2014 heb ik dit filmpje gemaakt, met muziek uit de musical MamaMia.
Klik op onderstaande link en het filmpje gaat zich afspelen.
 boer willem op lesbos

flamingo's

 

 

Boekingen via het contactformulier:  Contact

 

Lesbos of zoals de Grieken zeggen Lesvos is het Griekse eiland dat het dichtst tegen de Turkse kust aanligt. Het is best een groot eiland; bijna zo groot als onze provincie Utrecht. Doordat het niet erg toeristisch is, kun je nog volop genieten van de oude dorpjes en het kleinschalige landschap. In het voorjaar is het eiland een ongekende zee van bloemen! Zomers is het er altijd zonnig en warm, maar gelukkig waait er bijna altijd een verkoelende bries en is volop gelegenheid om in het water lekker af te koelen.

mapLesbos